Gratis og fortrolig rådgivning til børn og unge under 18 år om ubehagelige oplevelser på nettet og digitale krænkelser

SletDet Rådgivningen hjælper børn og unge under 18 år samt forældre, pårørende og fagpersoner   med at håndtere digitale krænkelser og ubehagelige oplevelser på nettet.

Månedens rettighed: Du har ret til at være den du er uden at blive diskrimineret 

Du må derfor ikke tale eller skrive negativt om andres køn, krop eller seksualitet – ligesom de ikke må tale eller skrive nedsættende til dig.  

Er dine grænser blevet overtrådt digitalt, kan du få hjælp hos os i SletDet Rådgivningen.  

Lær om dine rettigheder, og hvad de betyder for dig i Børnekonventionen. 

 

Til forældre og fagpersoner

Se nyt univers med viden om digitale krænkelser,  ressourcer og undervisningsmaterialer. Se hvad du kan gøre, hvis du kender et barn, der har været udsat for en digital krænkelse.

Til forældre og fagpersoner om digitale krænkelser

SletDet Rådgivningen til voksne - logo

Digitale krænkelser er ubehagelige oplevelser på digitale platforme. Kontakt SletDet Rådgivningen og lær om dine rettigheder, og få hjælp til, hvad du kan gøre i din konkrete situation.

At blive udsat for en digital krænkelse, kan blandt andet få en person til at føle sig truet, udnyttet, tvunget, ydmyget, ked af det, seksualiseret, diskrimineret, bange eller bekymret – og det kan være lige så alvorligt som en fysisk krænkelse.

Jeg bliver mobbet med en gammel video Hvordan anmelder jeg en snap? Hvad gør man ved en falsk profil? Hvordan siger jeg det til mine forældre? Hvad er groomin g? Hvordan sletter jeg min TikTok profil?t Må jeg godt dele et nude?? Jeg bliver truet med at få delt mine billeder Kan jeg anmelde trusler til politiet? Jeg er bange for mine billeder bliver delt Hvad gør jeg hvis jeg er blevet hacket? Hvad er aldersgrænsen? Jeg har glemt min kode til Instagram

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv det, du vil have hjælp til eller vide mere om.