F3

Få hjælp til at slette indhold fra F3

F3 er en medieplatform, hvor man anonymt kan stille spørgsmål til hinanden. Nogle gange kan det være godt, at man har mulighed for at være anonym, men det kan også føre til, at man modtager ubehagelige spørgsmål.

Her kan du få hjælp til at:

  • Indstille dine privatindstillinger
  • Slette et spørgsmål, svar eller billede, du selv har delt
  • Anmelde eller blokere et spørgsmål, svar eller billede, andre har delt
  • Anmelde eller blokere en profil
  • Slette eller deaktivere din profil

OBS: Der kan være lidt forskel på, hvordan appen ser ud afhængig af, hvilken type telefon, computer eller udgave af appen du bruger. Hvis du har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os her på SletDet Rådgivningen.

Indstil dine privatindstillinger

Det kan være en god idé at tage kontrol over dit privatliv på nettet. Husk du har altid ret til ikke at svare, hvis du bliver kontaktet af nogen du ikke kender og du skal aldrig gøre eller skrive noget du ikke har lyst til. På F3 kan du gøre sådan her:

  1. Gå ind på din F3 profil (den lille personfigur i nederste højre hjørne)
  2. Klik på tandhjulet øverst til højre (indstillinger ⚙)
  3. Find ’Kontobeskyttelse’
  4. Her kan du vælge
    • hvilke spørgsmål du vil modtage under ’Personlige’
    • om du vil tillade anonyme spørgsmål
    • om du vil tillade billede-/videospørgsmål
    • at gøre din konto privat
    • om du vil vises som ’I nærheden’
    • at blive skjult fra BFF-spillet
    • at få skjult din by

Slet dit eget spørgsmål, svar eller billede

Hvis du vil slette dit eget spørgsmål, svar eller billede, skal du gøre sådan her: 

  1. Find det spørgsmål, svar eller billede, som du gerne vil slette
  2. Klik på de tre prikker ud for spørgsmålet
  3. Klik på ‘Slet’
  4. Du bliver nu spurgt, om du gerne vil fjerne/slette dit svar til spørgsmålet.
  5. Her skal du klikke ’Slet’

Anmeld andres spørgsmål, svar eller billede

Hvis du finder et spørgsmål, svar eller billede på F3, som omhandler dig, og som du gerne vil have slettet, er der forskellige ting, du kan gøre. Hvis du ved, hvem personen er, så er det en god idé først at spørge personen, om de vil slette det. Hvis de ikke vil det, så bliver du nødt til at anmelde det, som du gerne vil have slettet, til F3.

Hvis du vil anmelde andres spørgsmål, svar eller billede til F3, skal du gøre sådan her:

  1. Find opslaget, du vil anmelde
  2. Klik på de tre prikker ud for opslaget
  3. Klik på ‘Rapporter’
  4. Vælg en årsag til, at du gerne vil have materialet anmeldt

Anmeld eller bloker en profil

Hvis du vil anmelde eller blokere en anden brugers profil, skal du gøre sådan her:

  1. Gå ind på den profil, du vil anmelde eller blokere
  2. Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne
  3. Klik på ‘Rapporter’ eller ‘Bloker’
  4. Vælg en årsag til, at du gerne vil blokere eller anmelde profilen

OBS: Når du blokerer profilen, kan brugeren ikke længere stille dig spørgsmål.

Deaktiver eller slet din profil

Du kan deaktivere din profil på F3. Det betyder, at andre ikke længere kan se profilen, men at indholdet (og din data) stadig er gemt på F3’s servere. Du kan også slette din profil, så indholdet på din profil bliver slettet.

Hvis du vil deaktivere eller slette din profil, skal du gøre sådan her:

Deaktiver profil på F3:

  1. Klik på din profil
  2. Åben sidemenuen ved at klikke på ‘tandhjulet’ øverst i højre hjørne
  3. Klik på ’Deaktiver konto’ nederst på siden
  4. Du bliver nu spurgt, om du gerne vil deaktivere din konto. Her skal du klikke ’deaktiver konto’.
  5. Slet derefter F3-appen på din telefon

OBS: Det er vigtigt, at du ikke logger ind igen, medmindre du er sikker på, at du gerne vil aktivere din profil igen – og dermed lade andre se den. Når du logger ind, bliver din konto nemlig aktiveret igen.

Slet profil på F3:

  1. Klik på din profil
  2. Åben sidemenuen ved at klikke på ‘tandhjulet’ øverst i højre hjørne
  3. Klik på ‘Feedback’
  4. Skriv en mail til F3, hvor der står, at du gerne have din profil og dine data slettet fra appen. Få evt. hjælp fra en voksen eller af os fra SletDet til at formulere mailen.
  5. Klik på ‘Send’
  6. Vælg evt. at deaktivere din konto i mellemtiden
  7. Slet derefter F3-appen på din telefon

OBS: Der kan nu gå op til 30 dage, før din profil bliver slettet. Det er vigtigt, at du ikke logger ind igen, medmindre du er sikker på, at du gerne vil aktivere din profil igen – og dermed lade andre se den. Når du logger ind, bliver din konto nemlig aktiveret igen.

(Siden er sidst opdateret d. 03-05-2022)