Yubo

Få hjælp til Yubo

Her kan du få hjælp til at:

  • Indstille dine privatindstillinger
  • Anmelde en besked i chat  
  • Anmelde en profil
  • Blokere en profil
  • Tilpasse ‘Swipe’
  • Slette billede eller video fra din profil
  • Slette din konto

OBS: Der kan være lidt forskel på, hvordan appen ser ud afhængig af, hvilken type telefon, computer eller udgave af appen du bruger.

Indstil dine privatindstillinger

Det kan være en god idé at tage kontrol over dit privatliv på nettet. Husk du har altid ret til ikke at svare, hvis du modtager ubehagelige beskeder eller bliver kontaktet af nogen du ikke kender. På Yubo kan du gøre sådan her:

Gør din profil privat og sikker

  1. Gå ind på din profil (personfiguren oppe i højre hjørne)
  2. Klik på ‘Indstillinger’ i højre hjørne (⚙)
  3. Klik på ‘Sikkerhed og privatliv’ (🔒)
  4. Her kan du
    1. Skjule bestemte ord, fra beskeder i live
    2. Indstille om din placering er synlig for andre
    3. Indstille om andre kan finde dig via dit tlf. nummer
    4. Indstille hvilke data og oplysninger Yubo må bruge
    5. Finde flere privat- og sikkerhedsindstillinger

Tilpas ‘Swipe’
Du kan ændre dine indstillinger for Swipe sådan her:

  1. Gå ind på din profil (personfiguren oppe i højre hjørne)
  2. Klik på ‘Indstillinger’ i højre hjørne (⚙)
  3. Klik på ‘Indstillinger for swipe’
  4. Nu kan du indstille køn, alder og placering
  5. Du kan også vælge, at din profil ikke skal vises, når andre swiper. Klik da på ‘Skjul fra swipe’.

Anmeld en besked i chat

Hvis du modtager en ubehagelig besked kan det være en god idé at tage et screenshot af den, inden du sletter eller blokere. Hvis du vil anmelde beskeden, skal du gøre sådan her:

  1. Find den besked du vil anmelde
  2. Hold fingeren inde på beskeden
  3. Klik på ‘Rapporter’ (eller ‘Anmeld’)
  4. Vælg en årsag til at du vil anmelde beskeden
  5. Klik på ‘Anmeld’
  6. Du har nu anmeldt beskeden 

Anmeld en profil

Hvis du vil anmelde en profil, skal du gøre sådan her:

  1. Klik på den profil, du gerne vil anmelde
  2. Klik på udråbstegnet med en hvid ramme om oppe i højre hjørne
  3. Klik på ‘Anmeld’ (eller ‘Rapporter’)
  4. Du skal nu trykke på årsagen til, at du vil anmelde profilen
  5. Når du har klikket på årsagen(erne), trykker du på ‘Anmeld’ (eller Rapporter’)
  6. Du har nu anmeldt profilen

Bloker en profil

Hvis du vil blokere en profil, skal du gøre sådan her:

  1. Klik på den profil, du gerne vil blokere
  2. Klik på udråbstegnet med en hvid ramme om oppe i højre hjørne
  3. Tryk på ”Bloker”
  4. Profilen får ikke besked om, at du har valgt at blokere den. Når du har blokeret en profil, kan personen ikke længere se din profil, kontakte dig, se dine livevideoer eller kommentarer.

Hvis du ombestemmer dig, kan du fjerne blokeringen sådan her:

  1. Find indstillinger på din profil (tandhjulet i højre hjørne)
  2. Klik på ”Sikkerhed og privatliv”
  3. Klik på ”Blokerede brugere”
  4. Klik på ”Fjern blokering” ud for brugeren

Slet billede eller video på din profil

Hvis du vil slette et billede eller en video på din profil, skal du gøre sådan her:

  1. Tryk på den person-formede figur oppe i højre hjørne
  2. Du er nu inde på din egen profil
  3. Midt på siden kan du se de billeder, du har på din profil
  4. Klik på ét af dem
  5. Du er nu inde på dit billedgalleri
  6. Tryk på det lille røde kryds i hjørnet af det billede, du gerne vil have slettet.
  7. Klik på ‘Slet’
  8. Billedet er nu slettet

Slet din konto

Hvis du vil slette din konto, skal du gøre sådan her:

  1. Klik på den person-formede figur oppe i højre hjørne
  2. Du er nu inde på din egen profil
  3. Tryk på ‘Indstillinger’ (tandhjulet) oppe i højre hjørne
  4. Scroll ned til ‘Slet konto’
  5. Skriv ‘SLET’ for at bekræfte og tryk derefter på ‘Slet min konto’

(Siden er sidst opdateret d. 03-05-2022)