Fortnite

Få hjælp til Fortnite her

Fortnite er et spil, hvor man blandt andet kan chatte og tale med de andre spillere. Man kan både spille med personer man kender, men også med personer man ikke ved hvem er i virkeligheden. Husk, at du altid selv bestemmer, hvad du vil svare på, eller hvad du har lyst til at dele med andre.

Her kan du få hjælp til at:

OBS: Der kan være lidt forskel på, hvordan spillet ser ud afhængig af, hvilken type telefon, computer, konsol eller udgave af spillet, du bruger. Her kan du skrive til Epic Games, hvis der er et problem med din konto. Vær sikker på, at du er logget ind.

Anmeld en anden spiller

Hvis du vil anmelde en anden spiller, skal du gøre sådan her:

  1. Tryk på menuen (de tre streger i øverste højre hjørne)
    1. På PC/Mac: Esc-knappen
    2. På Playstation: Option-knappen
    3. På Xbox: Menu-knappen
    4. På Switch: + knappen
  2. Find ’Reporting/Feedback’
  3. Vælg ’Report player’ under ‘Feedback Type’
  4. Vælg en årsag til, at du vil anmelde. Det er vigtigt, at du vælger den mest præcise årsag, da Fortnite bruger dit svar til at forbedre spillet for alle.
  5. Nu viser Fortnite dig en liste med spillere, du har spillet med for nylig. Vælg den spiller du gerne vil anmelde.
  6. Nu spørger Fortnite dig, om du er sikker på, at du vil anmelde spilleren. Her bliver du også spurgt, om du vil blokere brugeren. Hvis du ikke ønsker det, skal du fjerne det lille hak fra boksen.
  7. Tryk på ‘Accept’ og ‘Send report’ for at sende
  8. Spilleren er nu anmeldt

OBS: Hvis du vil anmelde en island/map i Fortnite kan du skrive det i kommentarfeltet når du anmelder en spiller. Skriv evt. til Fortnite her.

Blokér en anden spiller

Når du anmelder en spiller, kan du også blokere dem sådan her:

  1. Klik på menuen (de tre streger i øverste højre hjørne)
    1. På PC/Mac: Esc-knappen
    2. På Playstation: Option-knappen
    3. På Xbox: Menu-knappen
    4. På Switch: + knappen
  2. Find den person, du gerne vil blokere ved enten at søge på dem under ’Add friends’ eller ved at finde dem i listen over dine venner (under ’Party up’).
  3. Tryk på navnet og vælg ’Block’
  4. Tryk på ’Yes’ for at bekræfte
  5. Du har nu blokeret spilleren, og de kan ikke finde dig eller skrive til dig længere.

OBS: Det er samme sted, du fx fjerner nogen som ven , ‘muter’ dem eller unblocker, hvis du fortryder.

Sluk for chatfunktionen (Whisper)

Hvis du ikke ønsker at modtage beskeder i Whisper, når du spiller, kan du slå funktionen fra. Det gør du sådan her:

  1. Tryk på menuen (de tre streger i øverste højre hjørne)
  2. Tryk på ’Settings’
  3. Vælg den fane, der har en person som symbol (længst til højre)
  4. Find ’Show text chat’ under ‘Social privacy’
  5. Slå det fra ved at trykke på ’Off’
  6. Chatten er nu slået fra

OBS: Du kan altid slå den til igen, hvis du vil.

Slet din konto

Hvis du ønsker at slette din Fortnite-konto, bliver du nødt til at slette din Epic Games konto. Vær opmærksom på, at du mister alt på din konto, og at du ikke kan gendanne den, når den først er slettet.

Du sletter din profil sådan her:

  1. Gå ind på Epic Games’ hjemmeside
  2. Tryk på ’Login’ i øverste højre hjørne og log ind på din konto
  3. Tryk på dit kontonavn (i øverste højre hjørne) og vælg ’Account’
  4. Rul ned i bunden af siden, der hedder ’General settings’
  5. Vælg ’Request account delete’
  6. Du bliver nu bedt om at verificere, at du ikke er en robot. Følg vejledningen på skærmen. Det er på engelsk, så få eventuelt en voksen til at hjælpe dig.
  7. Epic Games sender en kode til din e-mail. Den skal du taste ind.
  8. Nu spørger Epic Games dig, hvorfor du gerne vil slette din konto. Vælg den årsag, du synes passer bedst.
  9. Du skal igen verificere at du ikke er en robot. Følg vejledningen på skærmen.
  10. Din konto er nu slettet. Du har 14 dage til at fortryde din sletning. Efter de 14 dage kan din konto ikke gendannes.

(Siden er sidst opdateret d. 11-07-2022)