Momio

Få hjælp til Momio her

Her kan du få hjælp til at:

OBS: Der kan være lidt forskel på, hvordan appen ser ud afhængig af, hvilken type telefon, computer eller udgave af appen du bruger.

Anmeld et opslag

For at anmelde et opslag, skal du gøre sådan her:

  1. Klik på den lille stjerne, hvor der står ‘Anmeld’ under opslaget (⭐)
  2. Vælg en årsag til, at du gerne vil anmelde opslaget
  3. Skriv evt. noget i feltet, hvor der står ‘Skriv din anmeldelse her’, om hvorfor du anmelder det
  4. Klik på ‘Anmeld’

Anmeld eller bloker en bruger

Hvis du vil anmelde eller blokere en bruger, skal du gøre sådan her:

  1. Klik ind på den bruger, som du ønsker at anmelde eller blokere
  2. Klik på tandhjulet øverst i midten (⚙)
  3. Vælg enten ‘Anmeld’ (⭐) eller ‘Blokér’ (🚫)
  4. Hvis du vælger ‘Anmeld’ skal du vælge en årsag til at du gerne vil anmelde brugere
  5. Hvis du vælger ‘Blokér’ skal du klikke ‘Ja’ for at bekræfte
  6. Følg vejledningen på skærmen

OBS: Hvis du blokerer en person, kan personen ikke længere kontakte dig.

Anmeld en besked

Når du er venner med nogen på Momio kan I  chatte sammen. Hvis du modtager en ubehagelig besked kan du anmelde den sådan her:

  1. Gå ind i samtalen hvor der er en besked du vil anmelde
  2. Klik på stjernen ved beskeden, hvor der står ‘Anmeld’ (⭐)
  3. Vælg en grund til at du vil anmelde
  4. Klik på ‘Anmeld’
  5. Beskeden er nu anmeldt

Få hjælp til et problem

Du kan få hjælp via din profil. Det gør du sådan her:

  1. Gå ind på din profil
  2. Klik på tandhjulet (⚙)
  3. Klik på ‘Hjælp’
  4. Klik på fx ‘Another user was mean to me’
  5. Klik på ‘Ask for help’ i bunden
  6. Skriv din e-mail, dit brugernavn og forklar så godt du kan, hvad problemet er
  7. Klik på send

Hacking

Er du blevet hacket på Momio og har derfor ikke længere adgang til din konto, skal du kontakte Momio på support@momio.me.

Forklar situationen så godt som muligt og medsend dit brugernavn. Få evt. hjælp fra en voksen.

Slet profil

Vil du slette din profil på Momio, skal du gøre sådan her:

  1. Klik ind på din profil
  2. Klik på ‘tandhjulet’ (⚙)
  3. Vælg ‘Konto’
  4. Scroll ned i bunden af siden og vælg ‘Slet kontoen (brugernavn)’
  5. Indtast dit kodeord
  6. Du har nu slettet din profil

OBS: Du har ikke mulighed for at genaktivere din profil.

 

(Siden er sidst opdateret d. 07-07-2022)