FaceUp

Få hjælp til at slette indhold fra FaceUp

FaceUp er et socialt medie, hvor du kan chatte anonymt med andre, dele billeder osv. Sitet bruges af nogen til dating. Man kan desværre opleve at modtage ubehagelige beskeder på FaceUp. Husk, at du aldrig behøver at svare på noget, du ikke har lyst til. Du kan altid blokere personer, du ikke vil have kontakt med.

Her kan du få hjælp til at:

  • Anmelde en besked eller et billede, du har modtaget
  • Blokere eller anmelde en profil
  • Indstille hvilke personlige oplysninger du vil dele
  • Få et nyt kodeord, hvis du har glemt det
  • Slette din profil

Anmeld en besked eller et billede, du har modtaget

Hvis du vil anmelde en besked eller et billede, du har modtaget, skal du gøre sådan her:

  1. Klik på samtalen, hvor du ønsker at slette en besked
  2. Klik på ’Mere’ og vælg ’Anmeld besked’
  3. Skriv din årsag til, at du ønsker at anmelde beskeden
  4. Tryk på ’Send anmeldelsen’
  5. Vær opmærksom på, at du skal skrive en så præcis beskrivelse af, hvorfor du ønsker at anmelde beskeden, da FaceUp kan slette din profil, hvis de mener, at du misbruger anmeldefunktionen.

OBS: Du kan også vælge at blokere den bruger, du har modtaget beskeden fra. Hvis du ønsker at gøre det, skal du blot vælge ’Bloker afsenderen’, når du har klikket på ’Mere’. Se evt. guiden til, hvordan du blokerer en bruger herunder.

Bloker en bruger

Hvis du ønsker at blokere en bruger skal du gøre sådan her:

  1. Find den bruger du ønsker at blokere
  2. Klik på det lille røde udråbstegn-ikon i øverste venstre hjørne af profilen
  3. Vælg ’Blokér bruger’
  4. Brugeren er nu blokeret

OBS: Du kan fjerne blokeringen ved at klikke på ’fjern blokering’, hvis du fortryder.

Anmeld en bruger

Hvis du ønsker at anmelde en bruger, skal du gøre sådan her:

  1. Find den bruger, du ønsker at anmelde
  2. Klik på det lille røde udråbstegn-ikon i øverste venstre hjørne af profilen
  3. Vælg ’Anmeld bruger’
  4. Skriv din årsag til, at du ønsker at anmelde brugeren
  5. Klik på ’Send anmeldelsen’

OBS: Du skal skrive en så præcis beskrivelse af, hvorfor du ønsker at anmelde brugeren, da FaceUp kan slette din profil, hvis de mener, at du misbruger anmeldefunktionen.

Indstil hvilke personlige oplysninger du vil dele

På FaceUp kan alle se din profil og skrive til dig. Det kan derfor være en god idé at overveje, hvilke oplysninger du vil dele om dig selv, for at beskytte dit privatliv.  Husk at du aldrig skal at dele noget, du ikke har lyst til. Du kan ændre hvilke oplysninger du vil dele sådan her:

  1. Klik på pilen i øverste højre hjørne (▼)
  2. Klik på ‘Profil’
  3. Klik på ‘Ret profil’ i menuen over dit profilbillede
  4. Her kan du vælge hvilke oplysninger du vil skrive om dig selv. Fx kan du vælge at undlade at skrive dit tlf. nummer eller e-mail. Du behøver ikke udfylde mere end de påkrævede felter.

Glemt adgangskode

  1. Hvis du har glemt din kode, kan du på forsiden klikke på ‘Glemt kode?’
  2. Her skal du indtaste dit brugernavn eller e-mail
  3. FaceUp sender dig et link på din mail til at ændre din kode
  4. Klik på linket og følg instruktionerne

Slet din profil

Hvis du ønsker at slette din profil på FaceUp, skal du gøre sådan her:

  1. Klik på ’Kontakt’ i nederste højre hjørne af siden
  2. Under ’Emne’ vælger du ’Slet min bruger’
  3. Skriv en besked til FaceUp om, at du gerne vil have din profil slettet. Du kan fx skrive ’Hej. Jeg ønsker at slette min profil. Kan I hjælpe mig?’
  4. FaceUp sender dig en besked med et link, hvor der står ’Klik her’ der fører til deres sletteside.
  5. Nu skal du indtaste dit kodeord
  6. Din profil er nu sat i kø til at blive slettet

OBS: Vær opmærksom på, at hvis du logger på igen inden din profil er slettet, kan du stadig modtage beskeder. Det er derfor en god idé, at logge ud og ikke åbne FaceUp igen, da det kan tage op til en dag før din profil er slettet.

(Siden er sidst opdateret d. 03-05-2022)